Preloader Close

Descriere proiect

Lotul 1 al Autostrăzii A7, cunoscut și sub numele de „Autostrada Transilvaniei”, va lega localitatea Dumbrava de Mizil și va oferi o conexiune rapidă și eficientă între regiuni importante ale țării.

Caracteristici principale ale Lotului 1 Dumbrava – Mizil:

Infrastructură de vârf: Autostrada A7 va fi construită conform celor mai înalte standarde tehnice, asigurându-se astfel că utilizatorii săi vor beneficia de o experiență rutieră sigură și confortabilă. Traseul va fi proiectat pentru a permite un flux optim de trafic, contribuind la reducerea timpilor de călătorie și a congestiilor rutiere.

Conexiuni strategice: Lotul 1 va facilita legătura dintre mai multe orașe importante din zonă, precum Dumbrava – Mizil, deservind astfel o regiune dens populată și cu un trafic intens. Această autostradă va crea un coridor esențial pentru dezvoltarea economică și schimburile comerciale în regiune.

Beneficii economice: Proiectul de construcție a autostrăzii A7, Lotul 1, va avea un impact semnificativ asupra economiei locale și naționale. Crearea de noi locuri de muncă, stimularea industriei de construcții și dezvoltarea unor zone logistice și industriale în apropierea traseului vor contribui la prosperitatea comunităților locale.

Angajament față de mediu: Suntem profund preocupați de protejarea mediului înconjurător și ne angajăm să implementăm măsuri durabile pe parcursul proiectului. Vom colabora cu autoritățile competente pentru a minimiza impactul asupra ecosistemelor și pentru a asigura o dezvoltare responsabilă din punct de vedere ecologic.

Transparență și implicare comunitară: Comunitățile locale și părțile interesate vor avea un rol esențial în acest proiect. Ne asumăm angajamentul de a menține un dialog deschis și transparent cu cetățenii, prezentându-le informații relevante despre stadiul lucrărilor, impactul proiectului și orice aspect legat de dezvoltarea autostrăzii A7.

Detalii proiect

Nume Proiect: Execuție Lucrări Autostrada Ploiesti – Buzău, Lot 1 Dumbrava
Data finalizarii: –
Locatie: –
Sector: Infrastructură
Suprafata: – mp
Awesome Image

Șoseaua de Centură 48A 077145, Pantelimon

Awesome Image

Global City Business Park Șos. București Nord 10, cladirea O2, Et. 4 Pipera – Voluntari, Ilfov

Awesome Image

Telefon: +40 312 25 50 10

IBB Holding: 12 companii cu un portofoliu impresionant de construcții finalizate în cei peste 10 ani de activitate; servicii de înaltă calitate din întreaga gamă de operațiuni, management și execuție a lucrărilor de construcții civile, industriale, de infrastructură etc.; resurse permanent optimizate și diversificate în funcție de particularitățile și necesitățile fiecărui proiect; leadership vizionar completat de un management exigent și inovator; o echipă operațională solidă cu vastă experiență în domeniul construcțiilor.

Mergi sus