Preloader Close

Descriere proiect

Scopul extinderii platformei nr. 1 spre nord este creerea unui număr de patru poziții de parcare aeronave cu litera de cod C, precum și a spațiilor tehnice și a instalațiilor necesare deservirii acestora. Extinderea platformei se realizează fără decalarea axului Căii de Rulare Lima. Se va realiza supralărgirea la intersecția căilor de rulare S și N pentru accesul către finger al aeronavelor de cod D.

Detalii proiect

Nume Proiect: Execuție lucrări în vederea finalizării investiției Extindere spre Nord a Platformei nr.1 de staționare a aeronavelor la AIHCB
Data finalizarii: Decembrie 2022
Locatie: Otopeni
Sector: Infrastructură
Suprafata: 15000 mp
Awesome Image

Șoseaua de Centură 48A 077145, Pantelimon

Awesome Image

Global City Business Park Șos. București Nord 10, cladirea O2, Et. 4 Pipera – Voluntari, Ilfov

Awesome Image

Telefon: +40 312 25 50 10

IBB Holding: 12 companii cu un portofoliu impresionant de construcții finalizate în cei peste 10 ani de activitate; servicii de înaltă calitate din întreaga gamă de operațiuni, management și execuție a lucrărilor de construcții civile, industriale, de infrastructură etc.; resurse permanent optimizate și diversificate în funcție de particularitățile și necesitățile fiecărui proiect; leadership vizionar completat de un management exigent și inovator; o echipă operațională solidă cu vastă experiență în domeniul construcțiilor.

Mergi sus